• 487
    çok konuşuldu, çok yazıldı, çok çizildi. taa ekim ayından beri bu maç konuşuluyor. artık son virajdayız. rakip sene boyunca her türlü haksızlığı yapıp bir de zeytinyağı gibi üste çıktı. başkanları, taraftarları; terör örgütleriyle galatasaray'ı ilişkilendirmeye çalıştı. ellerinden geleni yapıp iğrenç hakem oyunlarıyla yarıştan kopmadilar, üzerine hakemlerin bizi kayırdığı yalanını o kadar çok bağırdılar ki bazı gerizekalılar şikecilerin sesi yüksek çıkıyor diye bunları gerçek sandı. artık hesap günü. fark-mark değil beklentim, beklentim şampiyonluk. berabere de kalsak yeter, biz hedefimize ulaşalım, bunları yenip yenmeme meselesine sonraki sezonlarda da bakarız. rezil olmaktan ölesiye korkuyorlar, hele hele bize yenilirlerse o galibiyet sonucu önlerinde şampiyonluk kutlamamızdan ödleri kopuyor. o yüzden saldıracaklar, yenmek için ellerinden geleni yapacaklar. sakin olmalıyız. fred, ferdi ve tadic'i kilitleyip ellerini kollarını baglamaliyiz. pısırık oynayalım demiyorum, sadece allah ne verdiyse saldırıp bunların ekmeğine yağ sürmeyelim diyorum. öncelik gol yememek, gol yemedigimiz her saniye bunlara gol atma ihtimalimiz artar. sakin kaldığımız her saniye gerginlikleri artar. gol atacaklarina dair inançlarını ellerinden aldığımız anda bu iş biter.

    yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. duran toptan gol atabiliyoruz, uzaktan şutlarla gol atabiliyoruz, akan oyunda geçiş hücumuyla gol atabiliyoruz, set hücumunda gol atabiliyoruz, velhasıl yemezsek bir şekilde golü buluruz. ziyech takım ile uyumu sağladı, son hafta oynanan karabük maçında şanssız olmasa 2-3 gol atabilirdi biz de erkenden galibiyeti alabilirdik. bu maçta şans yanında olursa yine mutlaka iki üç şans bulacaktır, icardi gol atmasa bile maçı çözmemiz için kilit adamlardan biri olacaktır. bu akşam en tehlikeli iki oyuncumuz barış alper ve mertens olacak. biri bir pas ya da ekstra şutla tabelayı değiştirebilir, diğeri inanılmaz fizik gücüyle fiziken daha zayıf olan fenerbahçe savunmasını darmadağın edebilir. barış alper ve ziyech biraz şanslı olursa, gol dakikalari da ilk 15-20 dakika içinde olursa rahat bir galibiyet alabiliriz. her halükarda çok zor maç olacak. şampiyonluk sonraki haftaya kalmadığı sürece her skora razıyım. bizim derdimiz şampiyonluk, gerisi teferruat.

    son olarak, rezil arda kardeşler yine inanılmaz işler yapacak eminim. bu maça son birkaç maçtaki performansıyla cihan aydın verilsin isterdim ama tetikçi arda dururken başka birinin verilmesini beklemek elbette saçma. o yüzden işi arda'nın etki edeceği noktadan olabildiği kadar uzaklaştırmak lazım. maç fener lehine giderse kaan, apo, ziyech ve torreira'ya kart gostermek, şampiyonluğun son haftaya kalabileceği bir senaryoda bizi konya deplasmanina kolumuzu kanadımızı kırıp gönderme fırsatını kaçırmamak için elinden geleni yapacaktır. sakin olmakta fayda var.

    heyecan had safhada, sabah 7.30'da kalkacağım ancak uyku tutmuyor. ne olursa olsun, yeter ki sonu şampiyonluk olsun, görelim sizi aslanlar!

    vurduğunuz gol olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın