• 406
    ne orta hakemin ne var hakeminin karışamayacağı tertemiz goller atmadıkça çok büyük bir operasyona uğramamızın çok muhtemel olduğu maçtır.

    orta hakemler var sistemi ile masumlaştırıldı. gözlerinin önündeki pozisyonları görmüyorlar ve “hakem görmemiş olabilir, var devreye girmeliydi” deniyor. gözlerinin önündeki pozistonlara yanlış karar veriyorlar, “var protokolüne göre hakem kararına girer, var karışamaz” diyorlar.

    yabancı var hakemleri ise muhtemel operasyonun en can alıcı noktası. son haftalarda bariz pozisyonlarda var’ın karışmamasını izliyoruz. bunu da 5 büyük lig standartları diyerek normalleştirdiler.

    bu maçın sonunda 3 maymunu oynayıp, ülke yangın yerine dönse, uçağa binip ülkesine gidecek ve sokakta, meydanda tek bir kişi ile ne kendisi ne ailesi muhattap olmayacak adamlar bunlar.

    ve sende burada bağırdığınla, çağırdığınla kalacaksın. atı alan üsküdar’ı geçer arkadaşlar.

    tıpkı sivas maçı gibi hakemlerin asla karışamacağı -gol demiyorum- goller atmadıkça, fenerbahçe’nin yaşatacağı bir “mucize operasyonu”na sahne olması muhtemel maçtır.

    kulüp, yönetim, taraftar, sosyal medya çok büyük bir baskı oluşturulmalı, yangınsa yangın, gerginlikse gerginlik, bu maçın başlangıç düdüğü çalınmadan önce “arda kardeşler” ismi bir an bile gündemden düşürülmemelidir.

    sonu acı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın