• 17
    düşünüyorum düşünüyorum futbol takımı özelinde 2 sezondur herşey iyi giderken, rekor üstüne rekorlar kırılırken, kendi kendinizi kırıp üzerek rakipleri nasıl sevindirdiniz? aklım almıyor gerçekten. şu iç savaşlardan, iç hesaplaşmalardan ne çektik be ! isimler değişiyor, seneler geçiyor ama kendimi bildim bileli bu sorun çözülemiyor !

    neyse asıl meseleye geleyim. küs değiller ama bu ikilinin arasında her ne varsa onu çözmek yine taraftara düşüyor. önümüzde fb maçı var. maç öncesi olur ya da şampiyon olursak şampiyonluk kutlamasında olur bu ikiliyi elele tribünlere çağırıp 'ne yap et erden timur'u kararından döndür' mesajını dursun özbek'e vermek lazım.

    'galatasaray kişilere bağlı bir kulüp değildir' diyenler olabilir, evet doğru ama bazı hamleler domino etkisi yapabilir. erden timur'un olmadığı bir ortamda onu seven icardi ve bazı oyuncular takımdan ayrılmayı isteyebilir. okan buruk eski konforunu bulamayabilir. transfer çalışmaları sekteye uğrayabilir. florya'dan gelecek para emin ellerde olmayabilir. sponsorluk yapan şirketler ayrılabilir. bir sürü şey var, say say bitmez. o yüzden bu gidişe bir dur demek lazım. taraftar olarak elimizden ne geliyorsa yapalım, en azından 'hiçbir şey yapmadık' demeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın