resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10582
    takımımızda oynayan arjantinli futbolcu.

    ıcardi ile ilgili geçen sene de bu sene de transfer haberi çıkıyor. bu normal zira icardinin hem yaşı hem de özellikleri nedeniyle talep görmesi olağan. ancak ben hiç bir denklemde icardiyi galatasarayın satacağını düşünmüyorum. icardi gitmek isterse de bizimkilerin önüne taş koymayacağını düşünüyorum.

    icardi direkt olarak parayı çok düşünen birisi gibi gelmiyor bana. zira zaten hakları vs wanda'da bildiğim kadarıyla. arabistandan çok rahat bizde aldığı paranın 2-3 katını alabilecek bir oyuncu. ancak icardinin oraya uyması çok ama çok zor. buna ek avrupa'da da icardiye o denli çok para ödeyecek bir takım yok. tek tercih mls gibi duruyor. ancak oradaki sistemi açıkçası çok bilmiyorum. icardi de 31-32 yaşındayken amerika yapacak bir oyuncu değil zira hırslı bir eleman. buradaki sevgi, şampiyonlar ligi, avrupaya yakınlık vs derken bu konfor alanını çok bozacak gibi durmuyor. ama wanda derse ki amerikaya gidelim, bu abi gider. onu da tutamazsın.

    ıcardinin yarattığı etki saha içinden çok saha dışında. bugün çocuklar akılamaz biçimde icardiye aşık durumdalar. bunun bizim takıma etkisi aynı 2000 dönemi ve sonrasındaki gurbetçilerin neredeyse tamamının galatsaraylı olması ile neredeyse eş değer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın