• 374
    böylesine heyecanı yüksek maçların tribün performansı her zaman iyi olmuyor maalesef. karaborsada dönen rakamlar dudak uçuklatacak cinsten, çoğu da yurtdışından alınıyor zaten. umarım beklediğim kadar kötü bir tribün performansıyla karşılaşmayız.

    okan buruk'un galatasaray'ı her zamanki oyununu oynayacaktır yine. ismail kartal ise bence orta sahayı kalabalık tutmak isteyecektir.

    stoperlerimiz her zamanki gibi rakibin forveti ve 10 numarasını nereye kadar giderlerse takip etmeli, oyunumuzdan taviz vermemeliyiz. tadic'in sırtı dönük oyununu kullanmak isteyecek, bunun için de kaan biçilmiş kaftan. ferdi-tadic kanadıyla maça başlayacaktır ismail kartal.

    ön alana presine müsaade etmemek için fenerbahçe kadıköy'deki gibi topu bize bırakacaktır. topun bizde olduğu bir karşılaşma izleyeceğiz bence. en önemli kozlarımızdan biri barış. barış'ın kuvveti sayesinde osayi-cengiz kanadını çok verimli kullanamayacak, sol taraftan şanslarını deneyecekler. maçın ikinci yarısında ziyech'in performansına göre barış'ı sağa atıp kerem-barış kanat ikilisine dönebiliriz.

    ve mertens. oyun aklına o kadar ihtiyacımız var ki pazar günü. geriye gelip top çıkarması, istasyon olması, oyun yönünü değiştirmesi. barış'ı osayi-çağlar arasına kaçırdığını şimdiden görüyorum.

    maç yaklaştıkça gelişmelere göre oyunu okumaya, maçı oynamaya devam ederiz. allah sezon boyu verdiğimiz emekleri zayi etmesin, utandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın