resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5934
    güzel ülkem türkiye'de herşey olunabildigi ancak rezil olunamadığının kanlı canlı örneğidir...
    (bkz: jose mourinho) lafını ortaya atmış yine bizim lehimize olacak şekilde gündemi değiştirmiştir sağolsun. fbli medya ile trol gazeteci ve hesapların "galatasaray fark atmak için çalışıyor, onurunuz için oynayın, affettirme maçı, intikam yemini, gurur mücadelesi, taraftara sözümüz var" temalı oyuncularını gazlama haberleri birden kesildi.
    mourinho dediğin adamın yıllık ücreti 15 milyon euro, hadi ikna ettin getirdin imkansız değil, 38 - 35 lik adamlarla başkumandan mhy ile mi oynatacak adam bu takımı? önü ardı sağı solu toplasan 5-6 tane gerçekten kaliteli futbolcuları var. kendisi 10 sene evvel 3 lira olan euro kuruyla "neyle yapıcaksın hangi parayla getiriceksin olsa ben yaparım" diyordu? 35 lira olmuş euro kuru düşmüş yayın gelirleriyle ne yapacak? parayı da kendisi mi basacak acaba?
    valla gelirse fb camiasında bir kıpırdanma yapar yalan yok. belki şampiyon da olurlar. ama bizim bankalar birliği anlaşmasından çıktığımız, florya ve rivadan en düşük elde edeceğimiz gelirler ile bunların sırf şampiyonluk gazıyla daha fazla açılmaları sonucunda makas daha da açılır. buyursun gelsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın