resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5933
    fb eski başkanı.

    ali koç’la ikisinden hangisinin galatasaray/ fenerbahçe/türk futbolu için daha zararlı olduğunu öngörmek o kadar zor/karışık bir analiz ki, o yüzden şu olsun, bu olsun diyemiyoruz. biri şeker hastası , öbürü sinir patlamalı, 2 tane ölçü/sınır/kanun/kural/sağduyu tanımayan insan.

    finansal olarak başta bankalar birliği yoluyla yapı kredi borcu, medya/trol desteği ve koç sponsorlukları nedeniyle ali koç fenerin sahibi gibidir. bunu göğüslemek zorunda kalacak aziz yıldırım, muhakkak başta akpli kaynaklar olmak üzere finansal destek sözü almıştır. chp+mhp destekli ali koç, akp destekli aziz yıldırım’a karşı bir seçim olacak. çok çirkinleşecek çok.

    aziz yıldırım’ın kazanması durumunda makyaj boyalarından arındırılmış gerçek fb borcu/bilançosu görme ihtimali yüksek çünkü aynı şeyi bağıra çağıra başkanlığı devraldığında ali koç, geçmiş dönem için yaptı. bu borç beyanı, konsolide olarak, 350 milyon dolardan başlayıp 800 milyon dolara kadar gidebilir. ağustos’ta galiba ana para ödemesi de başlayacak bankalar birliği ödemesi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın