• 343
    farktı, şuydu, buydu gibi bir beklentim yok. zaten olmamalı da kanımca.
    ihtiyacımız olan sadece 1 puan ama şundan adım gibi eminim ki takım, ihtiyacımız olan galibiyetmiş gibi oynayacak, ki öyle de oynamalı. zira bizim genlerimizde beraberliğe oynamak gibi bir beceri ya da oyun karakteri yer almıyor, pek becerebileceğimize de inanmıyorum zaten.
    sadece aşırı risk alacak alan boşaltmalara dikkat etmek gerek.
    hatta ben fenerbahçe'nin de çok az olan ümidini koruması için gerekli 3 puanı almaya dair öyle topla tüfekle hücum edeceğini sanmıyorum. ismail kartal sene sonu görevinden ayrılırken en azından şampiyon olan rakibine sahada yenilmediğini söylemek ister, bu nedenle onlar da temkini elden bırakmazlar, bakmayın sağda solda uçup kaçtıklarına.
    takımımızdan beklentim, hep dile getirdiğim, çok hırslı, istekli ancak hırsın aklın önüne geçmediği doğru bir oyun. sahada sakın ama sakın eksik kalmamamız gerektiğinden bahsetmeye bile gerek yok, bu nedenle djiku, mert hakan, ferdi, oostervolde, dzeko gibi oyuncuların tahriklerine kesinlikle kapılmamalı, sadece işimize odaklanmalıyız.
    ve her ne kadar 1 puan yetiyor gözükse de arka arkaya galibiyet, puan rekoru gibi geliştirilecek rekorlarımız, evimizde oynuyoruz, pekala başarabiliriz. bir de fenerbahçe'ye karşı 270 dakikadır kapalı olan bir kalemiz var, bunları devam ettirmek gibi bir hedefimiz de var.
    bir çift söz de taraftara, kendilerinden sadece takımı iten, rakibi ve hakemi ıslıkla/gürültüyle sindiren bir profil bekliyor ve rica ediyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın