resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2412
    hiç de gömmeye gerek yok. işinin ehli tam bir kurt hocadır. modern futbola uymuyor diyenlere de asla katılmıyorum. don carlo ancelotti, real madrid'den sonra gittiği napoli ve sonrasında gittiği everton ile "modern futbolda yeri kalmadı, artık bitti." denen bir hocaydı. real madrid tekrardan takımı ona emanet etti ve don carlo son yılların en mütevazi madrid kadrosuyla mucizevi bir şampiyonlar ligi kazandı, ligi kazandı, kupayı kazandı, süper kupa kazandı, bu sene bir şampiyonlar ligi daha kazanacak büyük ihtimalle. modern futbola uygun denen bütün hocaları da sırayla tokatladı.

    mourinho'nun da carlo gibi hala daha o takımlarda çalışsa başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum. bu modern futbolda yeri yok lafları tamamen algı.

    adı fenerbahçe ile geçiyor. kesinlikle bizim için zorluk yaratacak bir adam. bi kere türkiye ligi tam mourinho'nun ligi. ben böyle düşünüyorum. fenerbahçe gibi loser bir camia kendisi gibi winner bir adamla birleşirse ortaya çok enteresan bir sentez çıkar. kendisi pahalıdır, ekibi pahalıdır bunlara sonuna kadar katılıyorum. maddi yükü de alan takım düşünecek.

    gelirse direkt karşı yakayı şampiyon yapar demiyorum ama oldukça tehlikeli bir hoca olduğu aşikar. inşallah gelmez, gelmemesini kendisini çok sevdiğim için istemiyorum. gelip de feneri şampiyon yapar gibi bir çekincem olduğu için değil.

    yaşayan efsanedir, the special one'dır. seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın