• 332
    çok önemli ve zor maç.

    fenerbahçe matematiksel olmasa da teoride lige havlu attığını düşünüyor ; o yüzden çok rahat ve kaybedecek bir şeyi olmayan yorgun savaşçı modunda takılıyor.
    bütün medya, basın, taraftar, tüm ülke galatasaray'ı şampiyon ilan etmiş durumda ama bence hiçbir şey net değil. hala oynanması gereken 180 dakika ve alınacak 1 puan var. maça çıkmadan kağıt üstünde kendimize kupa veriyoruz.

    bu maç bir derbi, derbide her şey olabilir. uefa kupasını alan takımı ali sami yen'de 8 atarız dedikleri fener maçını kaybettiğini gören bu gözler, derbilerin farklı atmosferi olduğunu unutmuyor. maçın başında bi kırmızı, eline koluna hakim olamayan birinin vereceği bir penaltı, 0-0 giderken son anlarda bir konsantrasyon kaybı her şeyi kabusa çevirebilir. fenerbahçe buradan 3 puan alırsa ve bu hafta konyaspor kümede kalmayı garantileyemezse ; son hafta, 90 dakikanın sonunda puan kaybederse küme düşecek bir konyaspor deplasmanına gideceğimizi unutmamak lazım.

    fenerbahçe'den iyi miyiz ? şüphesiz evet. konyaspor'dan iyi miyiz? tabi ki evet. tarih, iyi oynayıp kaybedilen maçlara şahit oldu mu? yüzlerce kez evet...

    ben hala rahat değilim sözlük... bu rehavet ortamı beni çok geriyor. burnuma kötü kokular geliyor. şu maçı kaybedersek, öyle ya da böyle tek maçta şampiyonluğu verme ihtimalımız doğuyor, kalbim sıkışıyor...

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın