• 315
    futbol sürprizlere karşı oldukça cömert bir spor dalı, öncelikle bunu kabul edip kenara koymak gerekir.

    ancak oda sıcaklığı ve 1 atm hava basıncı altında, son maçlarda galatasaray kalesine golü geçtim isabetli şut dahi gönderememiş fenerbahçe’nin, bunun aksini gerçekleştirmek için yeni bir planı olduğunu düşünmüyorum. kendimi zorluyorum, fener hangi silahlarıyla galatasaray’ı nasıl vurabilir diye kafamda strateji oluşturmaya çalışıyorum, bulamıyorum. ki az sayıda olan formda oyuncularının eksik olması da onların hanesine büyük eksi yazacak.

    bir diğer konu ise, dün birtakım arkadaşlarımız ‘karagümrük maçını (12 mayıs 2024 fatih karagümrük galatasaray maçı) yensek de berabere bitirsek de fark etmez’ modundaydı ancak katılmıyorum. o maçı galip bitirmeseydik, fener’in kazanması hâlinde konya’yı yenmek zorunda olacaktık. ama artık konya’da 1 puan bile yetiyor. kısaca gardı düştü fener cephesinin. hiçbir umutları kalmadı. futboldan anlayan hamasetten uzak yabancıları zaten ciddiye almıyor bu gaza gelme çabalarını falan. adamlar kafasında sezonu bitirdi bence.

    sonuç olarak ilk golü nispeten erken atarsak, birçoğumuzun içinde taşıdığı 6+ fark gerçekleşmese de geçen yılki tarifeyi uygulayabileceğimiz, çok da sorunlu geçmeyecek bir maç bekliyorum.

    yok gidip orta saha üstünlüğünü ellerimizle rakibe verip bir de üstümüze gelmelerine izin verirsek, rakibi boş yere umutlandırırsak, zar zor kazansak veya beraberlikle şampiyon olsak bile ağzımızda kekremsi bir tat bırakacak gıcık bir maç olacaktır.

    hakkımızda hayırlısı. ne olursa olsun, sonu şampiyonluk olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın