resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2367
    taraftarın verdiği tepki biraz olsun onu kendisine getirtmiştir. neler yaptığının farkında bir hali var son haftalarda. ona verilen tepkileri abartılı bulsam da bi yerde birilerinin onun karşısına çıkıp böyle devam ederse neler yaşayabileceğini göstermesi, onu uyarması gerekliydi. bunu malesef onun en çok güvendiği ve sürekli arkasında olduğunu düşündüğü kişi yani taraftar yapsa da dıştan değil içten böyle bir şeyle karşılaşması çok iyi oldu.

    ne demiştik arda için; sergen olma. ama o olmak için inat ediyordu. "beni galatasaraylılığımdan soğutmasınlar" diyebilecek kadar büyüktü kendince.

    şimdi ise bazı şeyler çark etti kaptan için, farkına vardı gerçeğin. bu da çok belli.

    tepki görmesi hakkında kimseye kızamazsınız. tepki gereksizdi ama galatasaray taraftarı bunu o kadar bilinçli yaptı ki; ne bir hakaret vardı, ne bir küfür. tamamen kendine getirici, sersemletip, sirkeleyici bir tepkiydi bu. hani öldürmeyen her darbe güçlendirirya, o misal. tam uç noktaya kadar geldi ama öyle bir tepkiydi ki bu bu sarsıntının sonu ölüm olmayacak. farkında herkes.

    kendinin düştüğü bu mental çöküntü evresinin sonu ilacı aldıktan sonra ki yan etkilerinin ortadan kalktıkğı "bağışıklık evresi"dir.

    ne kadar kızsam da hala galatasaray futbol takımının en sevdiğim futbolcusudur. şu sezon bittikten sonra gelecek sezon için içimdeki tek ümit o sanırım. gelecek sezon için hiç güvenmediğim kadar güveniyorum ona.

    kara çıkartmayacaksın yüzümü, biliyorum.

    hadi allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın