• 217
    karagümrük'ün yapacağı basit aslında bu maçta: önde sert basacaklar. sakınmayacaklar. kapacakları toplarla hızlı atak yapacaklar. bu yüzden geriden oyun kurarken riske girmemek en önemlisi. özellikle kerem d. top ayağındayken sahada kendisinden başka futbolcu yokmuş gibi davranmamalı. bunu çok yapıyor kendisi maalesef ve kaptırdığı toplarda sıkıntı yaşıyoruz. karagümrük onun üzerine oynayacaktır.

    rakip futbolcular özelinde ise marcao, can, emre mor ve mendes dikkat edilmesi gereken oyuncular.

    özellikle marcao-abdülkerim, emre mor-torreira mücadeleleri çok izleyecekmişiz gibi hissediyorum bu maçta.

    torreira çok dikkat etmeli. sarı kartı var ve emre'yi önü açık bırakıp hamle yaparsa hakem kolayca umut vadeden atak diye sarı kart gösterip fb maçında cezalı duruma düşürebilir. diğer sınırdaki oyuncularımızın değil de torreira'nın fb maçında oynayamayacak olmasına daha çok üzülürüm.

    marcao ve abdülkerim mücadelesi ise tam bir fizik savaşı olacaktır. abdülkerim'in kendisini böyle bir rakibe karşı da göstermesi gerekir. kupa maçında zayıf kalmıştı biraz. fizikli oyuncularla epey uğraşıyor kendisi. ballotelli'ye karşı da böyle olmuştu ama kazanmıştı.

    marcao hava toplarında üstün olacaktır. takım arkadaşlarına top indirmeye çalışacaktır. belki de sanchez oynayıp kendisini karşılamalı. bilemedim. marcao fb maçında sonradan oyuna girmiş ve girdiği her seferinde tehlike yaratmıştı. maça başlayan kendisi olsaydı fb puan kaybederdi.

    normalde karagümrük maçı için endişe etmem. kendileri bizimle baş edebilecekleri bir kadroya sahip değiller. yakın bile değiller. ama sahamızdaki kupa maçındaki zaafımız beni ürkütüyor. umarım tekrarlamayız. bazen bize bazı futbolcular çok ters gelebiliyor. sezonun ilk lig maçında serdar dursun'un ofsaytı sayesinde sahamızda 3 puan alabilmiştik.

    son düdük çaldığında şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz bir maç olur umarım. cumhuriyetin yüzüncü yılında ve yüz birinci yılında da şampiyon bir takım olmayı kesinleştirdiğimiz bir maçın atatürk'ün adını taşıyan bir stadyumda olması sembolik olarak da çok şık olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın