resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6367
    kişisel ihtirasları ve pek alışık olmadığı kaybetme duygusunu yenmek için, ailesinin sponsorluk ve reklam gücüyle, tüm kulüpleri ve medyayı parmağında oynatan; para ile nüfuz ile tepeye çıkmayı beceremeyince bizi de aşağıya çekmeye çalışan kompleksli bir insan.

    kendisiyle istediğimiz kadar dalga geçelim yaklaşan zaferimizin sarhoşluğu ile, bu yüzleşmemiz gereken gerçeği değiştirmiyor: bu adamın gitmesi lazım. türk futbolunun selameti için, toplumsal huzur için, fenerbahçe'nin de (evet) galatasaray'ın da iyiliği için gitmesi lazım.

    ne olacak saniyoruz, her yıl 100 puan alabileceğimizi mi? seneye son dakika gollerimiz olmazsa, şanssızlıklar yaşarsak, uğradığımız haksızlıklara sahadaki tepkimizde yetersiz kalırsak ne olacak? daha dün bir gol bir penaltımız gasp edilmedi mi? gözlemcisi, hakemi, tahkimi bu adamın şirketinde çalışan değil mi; olmasa bile kompanse edilmiyorlar mı?

    ne olacak söyleyeyim: 18 kulübün 15 veya 16 tanesinin sponsoru olan fenerbahçe yine bu yılki gibi iteklenecek. bu sefer belki şampiyon olacaklar, bu yakışıklı büyük başkan olacak, şampiyonluğu nasıl elde ettiğini bildiği için bir sonraki sene yine aynı naneleri yiyecek vs. taraftarının yapısı da buna çanak tutuyor zaten.

    yaşı ali şen'e yetenler ne dediğimi daha iyi anlayacaktır. ali şen'in araladığı kapı aziz yıldırım tarafından sonuna kadar açılmıştı. ali koç kapıyı da oturma odasını da yıktı geçti; ev çökmek üzere artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın