resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10481
    2022/23 sezonunda bitirici forvet oynuyordu. kerem, rasica, oliveira, boey vs. iyi top taşıyordu. mertens iyi alan boşaltıyordu vs.
    23/24'de ziyech - mevcut haliyle mertens, demirbay yokken mecburen pas alışverişleri ve rakibi orta sahaya çekme gibi görevleri yapmaya başladı. bu da kısırlıktan kaynaklıydı. o yüzden skorerlik yönü kadar skora katkı merkezli oynadı. şimdi kısırlık gidip üretken ve yetenekli topçular form tutunca hem bitirici hem cf/10 tarzı rolünü melez olarak yürütüyor sahada.

    iki farklı icardi izletti aslında. ama ilkine alışanlar ikincisinde de sakat haliyle ne kadar iyi oynadığını anlayamadı. kaldı ki aslında ikincisi daha zor. sakat haliyle, tam kamp yiyemeden vs başardı bunu.

    ama esas dikkate değer bir şey var. bu adam bu işleri yapıyorsa tek ama tek sebebi galatasaray sevgisi. yoksa fox in the box modunda takılıp 10 asist artı 10 gole giden boşluk yaratacağına 6-7 tane kendisi atardı beklese içerde. bu adam istiyor ki ''icardi değil galatasaray önce uçsun''. böyle bir kariyer için çok ama çok şey ifade ediyor bu tavrı.

    sen bize aşıksın biz de sana aşığız aşk adamı.
    demek ki bizim çektiklerimiz de senin hayatta yaşadıkların da birbirimize hazırlıkmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın