• 337
    futbol dışında münevver karabulut cinayetinden çok ki orada da kızın iç çamaşırına meni bulaştırılması rezaletini ortaya çıkarması adli tıp'ın ne kadar yozlaşmış bir kurum olduğunu bas bas bağırması, pınar gültekin cinayetindeki algı çalışmalarını yıkarak kararı değiştirmesi çok başarılı ve toplumda benim gibi insanlardan takdir görmesini sağladı. bir ufak megolamanlık boyutunda kendini gösterme çabası olduğu doğrudur bu da biraz toy kaçmaktadır. ama futbol içindeki gerçek tff'ye çöreklenmiş çetelerin ayağını kaydırmaya çalışması ve hatta başardı da o gidince geri aldılar kurullar ile ilgili düzenlemeyi, bence asıl dikkati çeken noktadır. bugün trabzon olaylarında hiçbir fenerli futbolcunun ceza almadan sıyrıldığı ortada ve bunun nedeni de rezan bey'in savaş verdiği kurullar ve oralara çöreklenmiş yapılardır. bence her yönetime faydalı olacak bir yöneticidir rezan bey. kamuoyu yaratma konusunda maalesef erden bey'den çok daha becerikli olduğu su götürmez bir gerçekliktir. futbolcuların para kaptırması mevzusunda banka genel müdürlerini tongasına düşürüp tartışmanın merkezine çekebilmiştir.

    bu kadar faydalı bir adamı kullanabilecek iş bilen bir başkan adayının yanında görmek isterim. gerçekten kimlerle savaşması gerektiğini, onlarla hukukun hangi kaidelerini kullanarak kendine yasal zemin hazırlayacağını, onlara karşı kamuoyunu nasıl yönlendireceğini hareketlendireceğini bilerek galatasaray'ın hak ve menfaatlerini korumak için gözüü kırpmayacağını biliyorum. ha bunları yaparak gerekli popiye de ulaşıp kendini tatmin eder ayrı konu o.

    kendisinin en büyük hatası fatih terim'i gönderdik bizden daha ne istiyorlar diyen bir pasif başkan ile çalışmış olması, hatta yanlış bilmiyorsam istifa da etmedi kaldı o yönetimde. ordaki bütün hatalar kendisine de yüklendi bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın