• 104
    yalnızca 2023/24 sezonu için değil, galatasaray ve türk futbolunun yakın geleceği için de oldukça önem arz eden müsabaka.

    cuma akşamı kazanmamız halinde rakibimizle puan farkını 7 yaparak evlerinde oynayacakları derbiyi ayaklarımızı uzatarak izleyeceğiz. kırılgan, mental olarak problemli, aidiyet ve otorite sorunu olan rakibimiz için son motivasyon umudunun kırılması demek olacak buradaki galibiyet.

    bundan da öte, 24. şampiyonluğunu almaya yürüyen galatasaray adına da milat gibi bir sezon olacak. sezon sonu seçimle güven tazeleyecek yönetimi, kritik oyuncularıyla birer birer kontrat uzatılmış bir kadro, sıcak nakit girdileri ile borçtan arınmış bir kulüp ekonomisi ve istikrarla başarıya yönelmiş bir futbol aklı. bu ülkede bunların her birinin aynı anda gerçekleştiği görülmemiştir herhalde.

    bunların hepsi konuşulur ki canlı canlı yaşayacağız zaten. fakat kaldı şunun şurasında 5 maç. bu maçların en önemlisi, bulunduğumuz tarihe göre bir sonraki maç. yani bu maçı atlatana kadar en önemli maçımız bu. adana demirspor iyi bir iç saha ekibi. her ne kadar kadrosu, yönetimi, teknik heyeti bütünüyle sezon içinde dağılıp yeniden toparlanmış olsa da kadro kalitesi ve futbol kültürü anlamında ligin ayakta duran birkaç ekibinden biri. puan avantajımız yokmuşcasına oynayarak, rakibi ve tribünü oyunun içerisine sokmadan, tertemiz bir galibiyetle dönmeyi diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın