• 370
    --- alıntı ---

    "mardin’deki yıldız adayı beşir zeyneloğlu ilgili dün attığım twitlerde konunun önemi ve hassasiyeti açısından bilerek sivri bir üslup kullandım. ayrıca sevgili erden timur’a konunun hiç iletilmediğini öğrendim. erden timur’a haksızlık etmiş olduk, içtenlikle kendisinden özür dilerim. alt yapı ile ilgili kendisinin hiç sorumluluğu olmadığını, konudan hiç haberdar olmadığını da söylemiştir. şunu da söylemek isterim galatasaray taraftarının erden timur’a gösterdiği sevgi ve hassasiyet beni ayrıca da mutlu etmiştir."

    --- alıntı ---

    12 ocak 2024 erden timur basın toplantısında metin öztürk özelinde sorduğu soru ve yorumlardan dolayı büyük destek görmüştü. takipçi sayısı, beğeniler falan hızla artmıştı.
    işte kadir çetinçalı veya o popülerlik zehirlenmesi yaşayan x kişisi, artık her şeyi kendisine görev edinir ve üzerine vazife olmayan şeyler üzerine yorum yapar. bu yorumlar da öyle kendi yorumları değildir. sosyal medyada gördüğü birkaç haber ve altındaki yorumlardan etkilenir, gaza gelir ve bingo! eleştiri tweeti hazırlanmış ve beğeni sayısı takip edilmek üzere "gönder" kısmına basılmıştır.
    fakat işler istediği gibi gitmedi çünkü hem yorumu saçmaydı, hem de erden timur'u karalamaya çalışan şeyler yazmıştı. galatasaraylıların kırmızı çizgisi de erden timur olduğu için deli gibi tepki gördü kadir abimiz. e bu sefer de kadir abimiz kötü gözüktü, ne yapacak?
    ha o zaman özür mesajı yayınlar ve işin içinden sıyrılır!

    bakın eğer erden timur'u eleştirdiği tweete az biraz destek gelseydi bu özür mesajını yayınlamazdı. nedeni basit, çünkü eleştiriler ve fikirler beğeni sayısına göre değişiyor.
    o yüzden iyisi mi,
    sen bu işleri bırak abi. medyada galatasaray'ın haklarını savunan kişiler bir elin parmağını geçmiyor, bari sen yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın