• 178
    umarım şampiyonluk bu maça kalmaz.

    çünkü böyle olursa biz iki kupayı da maç önü gözlerinin önünde sergileriz. mis gibi psikolojik baskı. yeter mi? yetmez. böylelikle bir sürü çocuk yine galatasaray’lı olur. şimdi tamamım.

    konunun kupa olmadığı ortamda da iki takım %100’ünü ortaya koyar. seyirciler için güzel bir müsabaka olur. tek gaye daha iyi futbol olacağı için güzel bir futbol izleriz ağız tadıyla diye düşünüyorum. ama sakatlıksız cidden zeka oyunlu futbol bekliyorum. dzeko’ya karşı sanchez, zaha’ya karşı osayi, ziyech’e karşı djiku, torreira’ya karşı fred. şu ekonomik ortamda böyle bir müsabaka büyük nimet olur.

    nevizade’de güzel bir anı edinmek dileğiyle.

    kıran kırana notu: türk futbolcular dikkatli oynasınlar tek dileğim bu olur. barış alper, ferdi kadıoğlu, abdülkerim bardakçı, ismail yüksek için özellikle bu. milli takımda kadroda olan kim varsa bilhassa karşılıklı dikkat etmek lazım umarım montella bu oyuncularla görüşür ve uyarır. çünkü euro 2024 başlayacak. buna da ayrı sevinçliyim, yazları vakit geçmiyordu. gidebildiğimiz kadar gidelim bizim çocuklar! bu notu biraz da ligin bitme noktasına yaklaştığını öngörerek yazmak istedim. euro 2008’e dönmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın