• 8736
    futbolda 2014 yılından beri süregelen başarısızlıklar sonucunda, taraftarını ''biz spor kulübüyüz'' başlığı altında konsolide etmeye çalışan, ''basketbol ve voleybolda inanılmaz başarılarımız var bakın görün'' diye algı yaratmaya çalışan ama yaşadıkları eziklik psikolojisi neticesinde, mabadlarından uydurup futbol takımlarının armasına hikayeden beşinci yıldızı takan takım.

    şimdi öncelikle kısaca şunu söyleyip, kendi yönetimlerime de eleştirilerim elbette olacak. fenerbahçe -diğer branşları takip etmiyorum ama- basketbol ve voleybolda başarılı falan değil. basketbola her sene 30 milyon euroya yakın para harcıyorlar ama sadece bir defa euroleague kazanabildiler. voleybola ne kadar harcıyorlar bilmiyorum ama dün ali koç voleybol şampiyonluğu sonrası ''ben bu takımı avrupa kupası getirsin diye kurmuştum fakat olmadı'' dedi.

    yani sözün özü; her sene çok para harcayarak spor kulübü olunmuyor öncelikle onu bilin. ha bir de taraftarlarınızın tamamı futbolda başarı bekliyor, bu ülkede açık ara önde gelen spor futboldur çünkü. aslında siz de biliyorsunuz ama neyse.

    kendi yönetimlerime de şunu diyeceğim; amatör branşları kapatın demiyorum, galatasaray bu branşlarda çok başarılı olmuş ve kupalar kazanmıştır ama en azından yarışmacı takımlar yaratın. gidin 30 milyon euro her sene bütçe ayırın demiyorum ama 10 milyon euroya bile mükemmele yakın takımlar kurulabiliyor, ayıptır yani bize yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın