resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1571
    dün geceden beri sanki fenerbahçe'nin tek sorunuymuş gibi hem fb taraftarı hem de fb medyasının organize şekilde saldırdığı hoca. sorun ismail'den önce jesustu, jesustan önce ersun yanal, cocu, erol bulut... ama hiçbir zaman ne fb yönetimi ne de fb taraftarı suçu kendinde aramadı. hep hoca suçluydu, hoca bir değişseydi takım uçuşa geçecekti. çok hoca değişti ama hiçbir başarı gelmedi. çünkü sorun hoca değil, sorun sizin zihniyetiniz.

    sezon başından beri hakem kararlarıyla yarışta geriye düşmediniz, düşürülmediniz. bunun üzerine hakem sanki sizin aleyhinize hata yapıyormuş gibi ortalığı yangın yerine çevirdiniz. hiç kimsenin sebebini anlamadığı bir kongre düzenlediniz, ligden çekileceğiz dediniz çekilemediniz. orta sahalarınız sakat diye süper kupa maçına çıkmaya cesaret edemediniz. yine kimsenin sebebini anlamadığı tepki duruş muruş bir şeyler uydurdunuz, u19 çocukları saçmalığınıza meze ettiniz. oyuncularınız sakatlandı gizlediniz, antrenmanda kavga çıktı gizlediniz, oyuncularınıza verilen bonservisleri, maaşları gizlediniz. hocanızı, takımınızı hiçbir şekilde eleştirmediniz, eleştirenleri hain ilan ettiniz. saha içinde hakemi tehdit eden futbolcunuzu komutan ilan ettiniz, rakiplerinize yumruklar tekmeler attınız, eli kolu bağlanmış yerdeki taraftarı dövdünüz kahramanlık destanı yazdınız. "ceza falan veremezler" dediniz verdirmediniz. hiçbir şekilde takımınıza toz kondurmadığınız gibi galatasaray'a yapmadığınız bel altı iş kalmadı. montaj videolar ürettiniz, saçma sapan ses kayıtlarından şike iftiraları attınız, terörist imasında bulunup kurucumuza küfürler ettiniz. kendinizi daha iyiye götürmeye değil galatasaray'ı daha aşağıya çekmeye odaklandınız.

    şimdi de aynı fb taraftarı ve fb medyası organize şekilde faturayı ismail kartal'a kesmiş. ismail kartal gerçekten çok kötü bir antrenör ama bunu 1 maçta mı fark ettiniz? sezon başından beri neredeyse pep guardiola ile kıyasladığınız adam 1 maçta mı en büyük sorununuz oldu? geçiniz. ismail kartal'ın ligde durumu iyi idare ettiği de büyük bir yalan. fecaat hakem kararları olmasaydı ismail kartal şu anda görevinin başında olamayacaktı. belki daha iyi bir hoca takımın başına gelecek, fenerbahçe konferans ligini alacaktı. bugüne kadar fb taraftarı ve fb medyası kendisini sonuna kadar savundu. hakem hatalarıyla kazanılan maçlarda ismail hoca taktik dehaydı. ama gün gelecek hakemlerin hata yapmadığı maçlar da olacaktı. işte o gün geldi. işte bugün, ismail kartal'a laf edenlerin büyük bir çoğunluğu iki yüzlüdür. fenerbahçe'nin en büyük sorunu da bu iki yüzlülüktür. fenerbahçe'nin en büyük sorunu, fenerbahçe taraftarıdır.

    (bkz: 18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın