resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1491
    https://x.com/...2TMekKFYqvfor72uAe5g

    "kuvitten sunra siporcu sağlığı" şeklinde bir şey anlatmış beden hocası.

    bu güzel yurdumuzun belirli bir bölgesine ait bir şive değildir. bu türkçe bilmemektir, kültürsüzlüktür. sporla ilgilenen biri "sipor" der mi? yahu bir telaffuz kokar mı? bu kişinin telaffuzu kokuyor. cümleleri kokuyor adamın. böyle konuşan insanlara dayanamıyorum, adeta geviş getirir gibi yemek yiyen insanlar gibi geliyor. mimikler falan aşırı itici ve yapmacık olduğu çok belli.

    ona göre mesela en zeki kendisidir ama konuşmayı beceremez, sosyal beceri sıfır, bundan dolayı garip garip yüz hareketleri falan. belli ki kendisi de farkında halinin, her yerde "ben en iyiyim" diyerek üstünü örtmeye çalışıyor.

    babam olsa kendi evime çıktıktan sonra görüşmeyelim derdim. inanılmaz rahatsız edici, sosyal hayatta yeri olmayan, özgüveni yerlerde olup bunu toplamak için abes işlere girişen biri. düşmanımın başına böyle yakın akraba vermesin yaradan.

    edit: kusura bakmayın, izlerken zorlandığım için ikinci seferde tamamlayabildim. videoda 3 takım adı veriyor. 2si bizim cl rakiplerimizden manu ve bayern. işte kompleks böyle satır aralarında ortaya çıkar. gülerek izliyorum demek isterdim normalde ama izleyemiyorum yukarıda saydığım nedenlerden. sorry.
App Store'dan indirin Google Play'den alın