• 523
    sportif başarısızlığın sebebi kadronun gençlerden kurulması değil eksik kurulması ve kendi taraftarımızın bile 10 maçlık doğranmalara ses çıkaramayacak kadar rezil bir döneme girmiş olmasıdır. avrupa'da ucl seviyesi gruptan namağlup lider çıkan ve barcelona'ya ecel terleri döktüren takımın 13. olmasının başka hiçbir açıklaması yoktur. gençlerin üst üste doğranmalarının ardından götü başı dağıtacağını iyi bilenler her şeyi muazzam şekilde ayarlamıştı. ayarlamaya da devam ediyorlar fakat biz artık kadroyu gençlerden veya düşük mentale sahip topçulardan oluşturmadığımız için hiçbir şekilde kırılmıyoruz. bunun en iyi örneği geçen seneki alanyaspor maçında yaşanan boey'in gördüğü kırmızı kepazeliği sonrası gösterilen reaksiyondur. üstelik gençlerimiz de oldukça tecrübelendi bu sürede. o sezon içerideki fenerbahçe maçında yapılanlara bile doğru düzgün ses çıkaramayacak pısırıklıkta bir yönetim gördükten sonra da herkes salmıştı zaten. bir gedson bir 6 numara bir de forvete sportif sonuçların da düzeleceğini herkes biliyordu. uefa'da iyi gidiyorduk ve o sene uefa'yı alan takım aynı bizim gibi bundesliga 13. sü ve kupada alt lig takımına elenmiş frankfurt oldu. terim'i gönderip ne idüğü belli olmayan bir tane barcelona holiganını ''hala anlam verilemeyen şekilde'' pornografik paralara kulübe hoca diye getirmesek belki de 2. avrupa kupamızı kaldırmış olacaktır kim bilir.

    galatasaray'da başarısızlığa tahammül yok bu yönden de sene başı bu eksik mevkiler ile sezona başlamak de ülke futbolunun rezil yapısını göz önüne getirince net hataydı. ancak bu dönüşümü de birinin yapması gerekiyordu ve bunu yapabilecek tek kişi de fatih terim'di. bir bakıma galatasaray kredisini yakmayı göze alarak geleceğimizi ipotek altına aldı. yaptırdığı transferlerin büyük bölümünde haklı çıkarak bize boey, nelsson, barış alper hatta marcao ve kerem gibi mükemmel asetler bırakmış oldu. bu asetler de ne idüğü belli olmayan biri yerine okan hoca'nın eline geçtikten sonra neyin ne olduğu ortaya çıkmış oldu.

    3 yıl kadar sürmese de yarım dönemlik bu planlamada emeği geçenlerden ve bu potansiyelleri ortaya çıkaran okan hocadan allah razı olsun. an itibariyle galatasaray rakipleriyle farkı açtıysa bunu fatih terim ve okan buruk'a borçludur.

    galatasaray'a hem şampiyonluk hem de şampiyonluklardan fazlasını kazandıran planlamadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın