• 48124
    "ilk yarı biraz yavaş oynadık. top bizdeyken daha çabuk olabilirdik. biraz uyuduk diyelim. ikinci yarı kornerler, üst üste ataklar. gol geliyorum diyordu. golü bulmak oyunumuzu çok değiştirdi. ondan sonra öz güvenimizin artması önemliydi. belki maçın son bölümü rakip 10 kişi kalınca eşleşmede sıkıntı yaşadık ama önemli galibiyet. takımımı tebrik etmek istiyorum alanyaspor'a da başarılar diliyorum.

    aslında kerem bizim için çok değerli oyuncu. hakim'in sağa geçmesi barış'ın sola geçmesi ile bire birini kullanmak istedik. taktiksel bir değişiklik yaptık bundan sonra da tüm oyuncularımızı kullanacağız. geniş bir kadromuz var. her oyuncuda üzülmeler olabiliyor. hepsini oynatamıyorum. oyuna sokamadıklarımız oldu. hepsini oynatmak istiyoruz ama tercihler yapmak gerekiyor. son 6 maç daha çok kenetleneceğiz. herkes bireysel performansına sevinip, üzülebilir ama asıl olan takımın başarısı. bundan sonra da aynı ciddiyetle şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. son 6 maçımız artık.

    bu maçlar zor. formda bir takıma karşı deplasmanda, uzun bir aradan sonra oynuyorsunuz. belki kupa maçını oynasak bizim için daha kolay olabilirdi. ama ikinci yarı biraz daha çabuk, hızlı hem de ruhumuzu da koyup başlamamız gerekiyor demiştik. bunu da yaptık. rakibimize çok bakmıyoruz aslında. biz kendi maçımıza odaklanıyoruz. her takımın puan kaybı olabilir tabii ama biz kendi maçlarımıza odaklanıp, hepsini kazanmak istiyoruz."

    15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı sonrası okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın