• 3030
    yemin ediyorum son bir kaç aydır kendi işime gücüme bakamıyorum. bana atanmış bir sürü işim var. yine yapamadım ve yarın mesaim var. haksızlığa uğramaktan, sinirden, stresten hayatıma odaklanamıyorum. bugün son dakika yine penaltısı yenildi fenerbahçe'nin rakibinin. yine haram 3 puan aldılar. ben bu saatten sonra fenerbahçe'ye, ali koç'a vblerine kızmayı aptallık olarak görüyorum. savaşa girmişsin, diyorsun karşıda tank vardı, tüfek vardı. bizim elimiz armut mu topluyor?

    erden timur tehdit ediliyor, tek yaptığımız gidip savcılığa dilekçe vermek. kardeşim bu işler türkiye'de dilekçe ile oluyorsa, onu ben de yaparım. o koltuğu niye işgal ediyorsun? git iç işleri bakanıyla görüş, adalet bakanıyla görüş, git rahmi koç ile görüş bu işin sonu kötüye gidiyor diye ikaz et. sen galatasaray başkanısın yahu. türkiye'de en popüler 3 5 makamdan birinde oturuyorsun.

    icardi, zamanında arda saçma sapan sebeplerle ceza aldı. bir irfan vardı pfdk'ya sevkedilen, ne oldu ona? bugün oynuyordu. sen yönetim olarak, bilhassa başkan olarak çık pfdk üyelerini isim isim ifşa et. bu kararı nasıl alırsınız de. ya galatasaray başkanı ben olsam, yemin ediyorum bu kararları veren pfdk başkanlarının hukuk kitaplarını törenle yakar, dünya basınında herkesin duymasını sağlarım.

    galatasaray'a küfür eden gözlemci vardı. ne oldu? bilmiyoruz. sosyal medyada yıllardır, bilhassa da bu yıldır terör örgütü ağızlarından düşmüyor fenerlilerin, en sonunda galatasaraylı bağımsız hukukçular insiyatif alıyor. yahu her şeyi taraftar yapacaksa, siz o koltukta niye oturuyorsunuz gerçekten merak ediyorum.

    sezon başından beri algı oyunları yapıyor rakip. fenerbahçe taraftarının topyekünü, üstüne aptal muhalif farklı takımlı insanlara karşı psikolojik bir harp yürütüyoruz. bir sefer çıkıp diyemedi yönetim, bu kadar düzen karşıtısın da, yönetiminde başka takım yönetiminde olmuş birini niye barındırıyorsun diye. süper kupada takımlarını cumhurbaşkanı akrabası çekiyor. maç bitince muhalifler düzene karşıyız diye goygoy yapıyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. şu söylediğim eleştiriyi bir kez olsun yönetimden duydunuz mu?

    biz sisteme taraf ya da karşıt değiliz. sistem tarafından sadece eziliyoruz. karşı taraf sistem karşıtı rolü yapıp, her türlü sistem üzerinden rant devşiriyor. yönetime bu oyunda sadece figüranlık düştüyse, yapacak bir şey yok.

    maç sonrası sinirle yazdığımı düşünmeyin. gerçekten benim gibi çok fazla taraftar var. kendi hayatıma, işime vakit ayıramıyorum artık sinirden. galatasaray hakları için mücadele etmek istiyorum. burada, ekşi sözlükte hesabımdan sürekli kulübü savunmaya çalışıyorum. her maç zaten tribünde olmaya çalışıyorum ki istanbul'un bir ucundan geliyorum. her maç günü rezil oluyorum.

    kendimi ön plana koymak istemiyorum. fakat galatasaray için son parasını veren öğrencisinden, dar gelirlisine milyonlarca insanın hakkını korumakla mükellefsiniz. galatasaray başkanlığı ateşten gömlek ve yanmaktan korkuyorsanız, bu göreve talip olmayın! bu kadar basit.

    herkes beni sevsin diye yola çıkacak insanların yönetimde yeri yok. ben demiyorum pislik, arsız, uğursuz insanları başımıza getirelim. fakat burada mentalite sorunu var. türkiye gibi hukukun bu kadar sıkıntılı olduğu bir ülkede haklı olmak diye bir şey yok. güçlü olmak diye bir şey var. türkiye'de hukuk devrimi yapmak bize düşmedi herhalde.

    başarılı oluyoruz taraftar bizi sever. her mikrofon bulunca da cuma namazında hutbe veren hoca gibi vaaz verelim, toplum bizi sever. yahu siz başarılı filan değilsiniz. bir tane başarılı yönetici var aranızda, onu da kulüp içi siyasete kurban etmek üzeresiniz.

    okan hoca ve oyuncular üzerinden geçinmekten vazgeçin. ligin en iyi hocasına sahibiz. çok fazla karakterli, çok üst düzey oyunculara sahibiz. ligin kalitesi de hiç olmadığı kadar düşük. tüm bunlar bir araya geldi diye bir ilüzyonun içinde hem taraftar hem yönetim. bugün +10 puan farkı olması gerekirken, tek bir kazaya, tek bir kamikaze hakeme geldiyse iş, bunun birincil sorumlusu yönetimdir.

    ben artık hayatıma ve işime odaklanmak istiyorum. sağlığım ve mental durumum kaldırmıyor. fakat bundan sonra haksızlığa uğradığımızda ali koç başlığına, fenerbahçe başlığına gitmenin manası yok. bir gözlemciye diş geçiremeyen yönetim varken, biz çok yanlış yerlerde savaş veriyoruz. önce başımızdaki sahte komutanlardan kurtulmamız gerekiyor. ondan sonra hepsi çil yavrusu gibi yine dağılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın