• 6516
    kendilerine göre 13 yaşında bir kız çocuğunun tribün olaylarının ortasında kalıp darp edilmesi ve elindeki pankartın alınması normaldir.

    ama süper kupa finalinde galatasaray karşısına tamamen kendi şahsi şovu için u-19 takımını gönderip sonra o takıma galatasaray gol atınca da "çocukların psikolojisi" diyerek galatasaray suçludur ve bu durum normal değildir.

    geçenlerde birisi yazmış twitter'da "fenerli ile tartışmak bataklıkta yürümek gibidir, hep aşağı çeker seni" diye. duyduğum en güzel tanımlamalardan birisi bu.

    adamların şike yaptığı ayan beyan ortada, buna rağmen "şikeyi bu ülkeye galatasaray getirdi" diyecek kadar yüzsüz. adamların ırkçılık yaptığı ayan beyan ortada ama "midesi problemli amcası onun" diyecek kadar utanmaz. adamlar bizim sahaya çıkmadığımız basketbol maçında tribünde "korkacaksanız oynamayalım" diye tüm tribün pankart yaptıracak, hatta bizim bench'e etek koyacak kadar ahlaksız.

    şimdi de peşpeşe bu ikisi...

    "o yaşta kız çocuğunun elinde pankartla ne işi var" diyorlar. tecavüze uğrayan kadın için "o saatte orada ne işi varmış?" diyenden, tacize uğrayan kadın için "o da eteği giymeseymiş" diyenden ne farkı var şunun sorarım size. zihniyet aynı, kafa aynı.

    o kız çocuğuna geçmiş olsun mesajı yayınladı diye galatasaray kadın voleybol takımı oyuncusunu linçlemeye çalışıyorlar ya. birader pardon da bu ahlaksızlığın hangi katmanı diye soracağımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. çünkü bunun üzerine bir de u-19 saçmalığı var.

    1. dakikada sahadan çekileceği maç için öğlen maç yapmış çocukları istanbul'dan şanlıurfa'ya götürüp, galatasaray as takımının karşısına bir kupa finaline hangi akla hizmet çıkardılar bu ayrı bir tartışmanın konusu. ama hadi çıkardın, karşıdaki takım da gol attı.

    sen gidip bundan sonra 13 yaşındaki bir çocuğun, bir kız çocuğunun darp edilmesini normalleştirip, galatasaray'ın attığı golü anormal gösteriyorsun. e getirsinler as takımlarını onu çeksinler sahadan? hocaları falan rapor aldı heriflerin ya.

    sonra da çıkıp "bizim derdimiz bu bataklığı kurutmak" diyorlar. ulan bataklık sizsiniz siz! 13 yaşındaki bir kız çocuğunu darp edip de elindeki pankartı alan sizsiniz bataklık, hepimizi aşağıya çekmeye çalışıyorsunuz! derdiniz bataklığı kurutmaksa bırakın gidin hepiniz, siz olmayınca o bataklık kurur zaten!
App Store'dan indirin Google Play'den alın