resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6166
    belki çoğu insan için ütopik gelecek fakat yönetimin yerinde olsam tff başkanlığı için desteğimi açıklardım. çok ciddi bir meydan okuma olurdu. son zamanlarda doğru eleştiriler daha çok gündeme geliyor. insanlar ali koç'un başarısızlıklarına kılıf aradığını, derdinin adalet değil ayrıcalık olduğunu biliyor. çok merak ediyorum bizim yönetim dese ki, tff seçime gidiyor, ali koç da fb başkanı olmak istemiyorum diyor. madem bu kadar şikayetçi gelsin sorunları çözsün, türk futbolunda adil bir yönetim görelim.

    ben kesinlikle kabul edeceğini düşünmüyorum. maksat daha da toplum karşısında argümansız kalmaları. eski bjk başkanı döneminde kupalar aldık, eski fb 2. başkanı döneminde kupalar aldık. bir de ali koç döneminde kupalar alalım. stratejik olarak çok kritik bir hamle olacağına inanıyorum. en büyük rakibin seni tff başkanı olarak destekliyorsa, bjk zaten arka bahçen oldu, sen de fb başkanısın, çıkıp sorumluluk alamıyorsan, bundan sonra adalet diye ağlamaya hakkın olmaz en azından.

    bunu destekleme sebebim yönetim çok pasif kalacak başkanlık seçimi sürecinde. gözüken o ki bir adayı vs destekleyemeyeceğiz. en azından stratejik olarak bir şeyler yapalım, oyunun içinde kalalım, süreci lehimize çevirelim istiyorum. yine tepeden inme bir isimsiz, toplumda karşılığı olmayan bir maşayı koyacaklar. ondan sonra 3 sene de ona karşı mücadele edeceğiz. başımıza gelmeden ince hesaplar yapıp, sonuç almaya gitmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın