• 2991
    isterse şampiyon olsun, devam etmemesi gereken yönetim. bu şekilde galatasaray haklarını savunmaktan çok uzaklar. bahsettiğim şey hakem penaltı verdi, vermedi konuları değil. bu tartışmalar her yıl olur. sene başından beri rakip takım yöneticileri, medyası, trolleri seni terör örgütüyle bağdaştırıyorlar, kurucu başkanına, vefatından asır geçmiş bir insana küfür ediyorlar. bunlar konusunda nasıl aksiyon alamazsın, kafayı yiyeceğim yahu!

    penaltı, hakem vs. değil. seni terör örgütüyle ilişkilendirmek, kurucu başkanına küfür etmek. bunların içinde olan kişileri çıktığı yere geri sokamıyorsan, başkanım, yönetimim diye ortada gezme. biz cami hocası aramıyoruz. rakip her gün bize terör örgütü yaftası atıyor, bizim başkanın açıklamalarını kopyala, yapıştır cuma hutbesi diye okut. galatasaray haklarını savunamayacaksanız, o koltuğu işgal etmeyin.

    bizi fenerbahçe ile ayıran en temel özellik, bizde değerler, sportif başarıdan önce gelir. şampiyon oluruz, her şey unutulur sanmayın. hiçbir şey unutulmaz. burası galatasaray. ite, it muamelesi çekmesi gerekiyor yönetimin artık. bizlerin sabredecek hali kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın