• 6486
    her şeyin sorumlusunu dışarıda arayan, bir çoğu akli melekeler bakımından dezavantajlı topluluk.

    özellikle dikkatimi çeken şey bu zihinsel gelişimi kısıtlı güruhun kendisini cumhuriyetin kalesi olarak gösterme çabası. bunun tek nedeni suçluyu dışarıda arama istekleri, bizzat hükümet bizi şampiyon yapmıyor diyorlar ki kendileri de yalanlarına inanabilsin. hükümet değiştiği gibi cumhuriyetin kalesi söylemi yerini ümmetin surları söylemine bırakacaktır.

    gerçekten yazık, çok bir şey diyemiyorum. allah şifalarını versin. bize fetöcü falan dediklerinde bile artık delidir ne yapsa yeridir demek geliyor içimden. cevap vermekle uğraşmak dahi istemiyorum. histeri krizlerini 2 nisan 2024 tarihinde herkes izledi. şimdi ülkenin önemli bir kısmının gerçekten hastalıklı olduğunu sindirme ve kabul etme zamanı. bu insanlara çok sinirlenemiyorum bu yüzden, gerçekten hasta olarak görmeye başladım. kendi standartlarında aydın olanlar "artık kafayı yemeye mi başladık nedir" noktasına geldi. tek isteğim bu ahrazların birine saldırmaması.

    şaka olarak görülebilir ama toplumun sağlığı için fenerbahçenin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. orta doğu bataklığında bu gerginlikte insanları top uğruna bu kadar kutuplaştırmak, bu kadar nefret tohumları ekmek bizim toplumumuzun özellikle bu dönemde kaldırabileceği bir şey değil. aklı selim herkesin fenerbahçenin kapatılması gerektiğini sık sık dillendirmesi gerektiğini düşünüyorum. aksi halde bu hastalıkla toplumun yüzleşmesi çok uzun sürecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın