• 72
    en yakın arkadaşlarımdan birinin de üye olmasından sebep katılmış olduğu kongre. yaptığımız konuşmalar neticesinde kongre sonuçlandığında bir çok üye "biz buraya neden geldik, nihai bir karar çıkmayacaksa ne işimiz var burada" dedikleri, günlerini ayırdıkları için fazlasıyla pişman oldukları bir kongre olmuş.
    ayrıca arkadaşımdan aldığım anekdota göre kongre atmosferi ile tribün atmosferinin ayrışması gerektiği fakat hiç ayrışmadığı, gereksiz ve yersiz küfürlerin edildiği bir kongre olduğunu da belirtti ki edilen küfürlerin birinin içinde kurucu başkanımız ali sami yen de mevcut.
    sonuç olarak neresinden tutarsanız tutun elde kalan bir kongre oldu. ali koç tüm camiayı balon gibi şişirdi şişirdi, öyle yapacağız böyle yapacağız dedi ama günü geldiğinde nihai hiç bir karar alınmadan hep ya öyle yaparız ya da böyle yaparız diyerek günü kapadı. acun ılıcalı kendi selametini de bir nebze düşünerek bizim kulübümüzün ismini de zikredip "kimseye haksızlık olmasın" gibi şeyler söylemeye çalışsa da, bu zamana kadar galatasaraylı olup da kendisine hala sempati duyan kişilerin gözüne soka soka, safını çok net bir şekilde belli etti.
    sanırım kongrenin sonucu olarak da efes cup'a katılmama kararı çıktı*
App Store'dan indirin Google Play'den alın