resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6027
    sicilini parayla almış kişi. böyle bir kişiden ne bekleniyordu ki?

    fatih hocanın dediği gibi, bazı sicillere para yetmez. nitekim senelerdir cebinden verdiği milyonlarca dolara rağmen bırakın yurt dışını yurt içinde dahi bir şampiyonluk alamadı. kini ve nefreti bu yüzden.

    buna temelde yatan aileden gelen malum sebepli galatasaray nefretini ve galatasaray’ın farkı açıp gitmesini de eklediğiniz zaman şirazesinin ne denli kaydığını anlayabiliyorsunuz.

    hatta üzerine erden timur’a olan şahsi kıskançlığını da ekleyin. belki kendisinin 10/1’i kadar serveti olmayan ancak 100 katı vizyona sahip bir adam çıktı ilk senesinde 13. olan takımı şampiyon yaptı. şimdi de 2. şampiyonluğuna koşuyor. daha ortam kızışmadan önceki “ne para harcadın ya” muhabbetinden bile kıskançlığını anlayabilirsiniz.

    iş bu durumdayken yapacağı tek şey sağa sola saldırarak başarının ne olduğunu unutmuş taraftarına şirin gözükmek. bunun yolu da dış mihraklar, kim olduğu belirsiz düşmanlar ve güya onların desteklediği galatasaray, trabzonspor, nordsjaelland’a saldırmak. tıpkı ekonomisi batarken “eeeey avrupa eeeey amerika” diye bağırıp başarısızlığını perdeleyenler gibi.

    taraftarını da bir güzel güdüyor. arada “ne anlatıyorsun abicim, kim düşman? kim mihrak? nerede şampiyonluk?” diyen cılız sesleri de güzelce bastırıyorlar.

    son olaylara gelirsek; herkesin gördüğü per bile olmayan elinde royal flush varmış gibi triplere girip blöf yapması eleştirilmeye dahi layık değil. dünyanın en komik blöfü. neymiş efendim ligden çekilecekmiş veya başka lige geçecekmiş. “takım ve hoca devam etmek için çok ısrar etti” diye kıvırıp geçti ama yine ahraz taraftarından alkışı aldı. şimdi de süper kupa finaline u-19 takımıyla çıkma blöfü yapıyor. çık da gör ebenin örekesini kaç tane yiyorsun bakalım diyorum.

    bu adam bu zekayla hem süper kupayı hem ligi bize verir, üstüne bütün blöflerini de kıvırır. 1-2 aylık tepki döneminden sonra 2-3 transfere kendisinden daha eşsiz zekaya sahip taraftarı tavlar, başkanlığa devam eder. çünkü fenerbahçe taraftarı için transfer 1. önceliktir. onların transfer büyüklüğü bambaşkadır falan filan. zengin koca avcısı dullar gibi bi nevi.

    rakibimizin başında böyle bir başkan olduğu sürece elhamdülillah işimiz kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın