• 8590
    dün meşhur fetö tezahüratlarını evimden duyunca hatırladım kongrelerini.

    https://x.com/...DpWPpDxwY4fZkKZjhi4w

    bu tezahürata katılan kim varsa aşağılıktır. ama artık kendinize bakma zamanınız geldi.

    2006’da, denizli maçı berabere bitmese sen konya’lara elle attığın gollerle şampiyon olacaktın, değil mi? daha da git, 2001 şampiyonluğunuzu aziz başkanınız serhat’a demedi mi siz kazanmadınız bu ligi diye? bu yıllar fetö’nün en güçlü olduğu yıllar değil miydi?

    2011’deki şampiyonluğunuz için bir sürü tape’ler çıktı, bunlar hukuk dışı dinleme olarak nitelenince aklanmadınız mı (güya)? e o da şikeymiş işte. kim fetö güçlü değil miydi o yıllarda?

    2013’te devletle fetönün arası açılmaya başladı, 2016’da darbe girişimi yaşandı. sen en son ne zaman şampiyon oldun? fetö bittiğinden beri olamadın.

    başkanın olacak şımarık velet 5 ay önce hakemleri tehdit etti, ne oldu sonra? şimdi çıktı bizim yöneticileri tehdit etti, evinde oturan galatasaray’lı teyzeyi fetöcü ilan ederken, şakşakçıları da 100 yıl önce atatürk’ün yanında saf tutmuş sami yen’e hakaretler ediyor.

    oğlum siz salak mısınız?

    geldik 2024’e, üstünden yıllar geçmiş, hala terör örgütü elebaşının reklamını yapıyorsun. hem de kulübün en kaymaklı tabakasını büyük mızıkçılık yağacağız diye topladığın yerde hep beraber alenen yapıyorsun. o gün orada kim varsa, iftira, kin tahrik suçlarından savcılığa çağrılmalı. o göt korkusu yeter hepsine.

    sizin başkanınız da, kongreniz de, bunlar gibi düşünen mal taraftarınız da, artık babam olda düşmanımdır. bu kadar salaklık ve cehalet fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın