• 40
    tff'nin basina ne geliyorsa eyyamciliktan geliyor dedirten bir baska karardir.

    izleyecekleri iki yol vardi, ya diyeceklerdi ki macta cok yuksek tahrik oldu, hakem tatil etmedi, fenerbahceliler de anlasilir sekilde kendini savundu. bu durumda hic kimseye ceza yok, butun cezalar trabzon'a.

    ya da profesyonel sporcu kavgaya karisiyor, hatta zaman zaman saldiriya varan hareketler yapiyor, rakip taraftara, oyuncunculara, teknik heyete hakaretler girla gidiyor. bu durumda kitapta yazdigi sekilde 8-10 oyuncuya minimum bes mac ceza veriyoruz, bir daha da yapmazsiniz.

    bu iki durumdan birini secselerdi belki farkli fikirde olup katilmayacaktim ama yine de olaya bir yerden tarafsiz sekilde bakip degerlendirdiklerini dusunecektim. ama ote yandan adim gibi emindim ki iki tarafi da fazla uzmeden, orta seker bir yerde bulusup eyyamin kralini yapacaklar.

    olacak olan su; trabzon 4-5 mac saha kapama, zaten olu bir sezonda halledip bitirirler. osayi, oosterwolde 1-2 mac ceza, fenerlilere de ceza verdik demek icin. hatta simdi cezalar gelene kadar cok tepki gelirse yedek kaleci irfan'a bir 5 mac falan cakilir, feneri fazla etkilemeden yuksek ceza verdik hissi icin. oyun icinde daha lazim olan batshuayiler, fred'ler, mert hakan'lar falan sevk edilmez ki fener'in de sesi fazla cikmasin.

    15 gun bekleyen sevkler secimin ertesi gunu aciklanir ki gundemde kaybolup gitsin. simdi cezalar ilk lig macina yetisse bir dert, yetismeyip sonraki hafta deplasmana kalsa ayri dert. prosedur nasil bilmiyorum ama en guzeli fener'in cezalari sahaya cikmayacagi super kupa macinda cekmesi olur aslinda. bence super fikir, buradan tff'ye sesleneyim bunu degerlendirsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın