• 1795
    ne fenerbahçe’nin aptal taraftarıyla ne trabzonsporlu olması nedeniyle imamoğlunun kazanmasıyla açıklanabilecek ülkedir.

    ekonomi ciddi anlamda berbat, bugün akp’ye seçimi kaybettiren başta başıboş mülteciler ki son zamanlar iyice ayarları kaçmış, şeriat gelsin, beğenmiyorsan git diyen tipler görmüştük.

    ikincisi fakirleştirdikleri emekliler ve halk; burada yıllardır keçiören’de belediye başkanlığı yapan ve sevilen turgut altınok’un bir koç/sabancı kadar servetinin çıkması çocuklarının çok önemli kurumlarda sınavsız işe girmesi, hukuk ve adalet sisteminin yandaşlara farklı halka farklı işlemesi, toksik ve kutuplaştırıcı bir politika izlenmesi. erdal beşikçioğlu gibi siyasetle yakınlığı bulunmayan birisinin seçilmesi.

    fetö gibi bir bela atlatmamıza rağmen hala benzeri tarikatların cirit atması, devletin önemli kurumlarına yerleşmesi. tarikat liderlerinin yasaklı olmasına rağmen çakarlı arabalarla lüks ve şatafat içerisinde gezmesidir.

    en son etki belki liyakatsiz tff atamaları, eşit olmayan kararlar olabilir. futboldan daha çok önemli konular vardı. hatta ve hatta gurbetçilerin oy kullanamaması bile futboldan daha çok etkiledi seçimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın