resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5885
    https://twitter.com/.../1773036531692806535

    --- alıntı ---

    başkanımız ali koç: "ismail kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. bu yalan. akreditasyonu var. ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. ismail hoca'nın oğlu bütün gece kusmuş. ailesine de haber vermemiş. ismail hoca tek laf etti mi?"

    (@ahmetercanıar)

    --- alıntı ---

    özellikle 12 numaradan aldım ki kaçacak yerleri olmasın...

    tüm kimliklerimden, inanışlarımdan, bağlı olduklarımdan, sadakat duyduklarımdan, sevgi duyduklarımdan kendimi soyutlayıp da ayırdığım zaman ben bir insanım. bu yazımı okuyan kardeşim, sen de öylesin. bu yazıyı okumayan herkes de öyle.

    ama...

    kanserle boğuşmuş, ölümle pençeleşmiş aslanlar gibi bir delikanlının adını bile ağzına almadan "ötekinin oğlu" diye ali yiğit buruk kardeşimizi tanımlayan bir varlık var karşımızda.

    bakın insanlık dediğiniz kavramı artık bizim oturup tartışmamız gerekiyor. bu taraftarlık, takımdaşlık, gönül vermek, sevgi duymak falan değil ya.

    "ötekinin oğlu"...

    pardon da sayın ali koç sen hangisinin oğlusun? sen kimin oğlusun? sen kimsin?

    şunun insanlıkla bir alakası uzaktan yakından olamaz artık. bakın bunların içinde insanlık yok insanlık! bu karşımızdaki insan artık demekten imtina ettiğim varlık konuyu nerelere getirdi farkında mısınız?

    çocuk ya! çocuk çocuk. kanserle savaşmış bir çocuk. çocuk ya! o çocuğa laf ediyorlarmış da tepki görüyormuş beyefendi! görmezsen sana o tepkiyi göstermeyenler de şerefsizdir!

    ismail kartal'ın oğlu. bütün gece kusmuş ve ailesine haber vermemiş öyle mi? ve de bununla ali yiğit'in yaşadığı kanseri karşılaştırıp "ona laf söyleyince bık bık bık" oluyor öyle mi?

    bakın bu tarif edemeyeceğim bir ahlak yoksunluğu. ben bunu tanımlayacak kelimeleri bulmakta zorlanıyorum hakaret etmeden yazmak için ancak anlamadığım nokta şu:

    koskoca koç ailesi; el bebek gül bebek yetiştirdikleri, özel okullarda okuttukları, bir dediğini iki etmedikleri bu şımarık "oğullarına" ancak ve ancak bu kadar ahlak verebilmişler!

    bunun ailesinin de ahlakı yok! bunun çevresinde de ahlakı olan bir tane insan evladı yok ki buna çıkıp da "ne diyorsun ulan sen artık!" diyip de suratına tüküremiyor bunun! ailesinde ahlakı düzgün bir tane insan evladı yok bunun ki bunu kolundan tutup da çekip indiremiyorlar aşağıya!

    bu artık rekabeti, galatasarayı fenerbahçeyi okan buruğu ismail kartalı icardiyi dzekoyu falan geçti gitti. iş artık bu seviyede bir ahlaksızlık boyutuna geldi.

    yeter ya! yeter! yeter! senin ahlaksızlığının derinliğinin bu kadar olabileceğini değil ben seni doğuran annen bile tahmin edemezdi ali!

    yeter artık bu kadar ahlaksızlık! yeter! çek git nereye gidiyorsan futbolun da insanların hayatından da uzak dur artık yeter! zaten ahlak anlayışı bozulmuş, her alanda kutuplaşmış, sokakta birbirine düşmanca bakan bu topluma bir de sen lazım değilsin her gün her gün bu ülkenin insanları seni çekecek!

    tanım: koç ailesinin ahlak ve terbiye veremediği oğulları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın