• 2683
    beklentiyi düşürmekte fayda var. euro 2020'ye de uluslar liginde küme düşerek gitmiştik. yani takım kötü sinyal veriyordu ama avrupa basını da türk basını da durmadı verdi gazı, tarihin en kötü milli takımını gördük.

    şu anda en büyük sorunumuz formsuzluk, tecrübesizlik ve oyuncu profilindeki fiziksizlik gibi duruyor. böylesi bir tabloda barış alper baş tacı edilmelidir, arda güler değil. ve formsuz, hazır olmayan, kötü oynayan oyuncunun gözünün yaşına bakmamak gerek. ilk 11'de ne kadar hazır oyuncu varsa o kadar iyi olacağız demektir. şimdiden isim tartışmak gereksiz. ama en iyi stoperimiz abdülkerim bile olsa oyuncu hazır değilse oynamamalı. hepi topu 3-4 maç oynayacağız. hazır olmayan oyuncuyla işimiz olmamalı. şu ana kadar olmayan cenk özkaçar gibi tercihlerden kaçınmalıyız, hatalarımızdan ders çıkarmalıyız.

    bu takımın ilk 8 yapması bile muazzam iş olur, ilk 16 doğal sonuç, gürcistanlı gruptan çıkamamak da tabi ki başarısızlık olur. herkes doğru beklentide olmalı ve iyi niyetli olmalı. zor ama kulüpçülük belasından kendimizi uzak tutmalıyız. şöyle maddeleri alt alta sıralayınca şu futbol ortamında işimizin zor olduğu anlaşılıyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın