• 132
    sarhoş takımla feneri ezim ezim ezdiğimiz yetmezmiş gibi karanlıklar içinden ulubatlı souness ve bayrağını da çıkarıp, hala ekran başında kalmış tek tük fenerlinin bir sokumluk canını da aldığımız efsanevi kutlamalar.

    açıkçası şampiyonluk üzerine 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı sonrası simge sağın - icardi düetine müteakip takım kupa kaldırıp inseydi yeterli olacaktı. üzerine gelen detaylar bonus oldu.

    aksaklıklar ve yanlışlıklar arasında en önemlisi açık ara farkla batı tribün haricindeki tribünlerin yok sayılmasıydı. diğer tribünlerde özellikle üst katta oturanlar hem sağa sola dikilen alet edevattan dolayı maçı düzgün izleyemediler, hem de törenler yerine sahnenin ve sahne ekipmanlarının arkasını görmekle yetindiler.

    onun dışında genel hatlarıyla herkesi çağıralım ama herkesin de gönlünü yapalım çabası akışı da programı da bozdu sanırım. yani giderayak gomis'in gönlü olacak diye aleyna tilki'nin sırf icardi'ye simge sağın geldi diye getirilmesi, ikisinin de doğru düzgün bir prova almadan sahaya atılması, biz bir aileyiz mesajı vermek için sahaya hatta platforma deplasman tribününe sığacak kadar insanın alınması falan; düşünce olarak güzel olsa da programı fazlasıyla yavanlaştırmıştı.

    yine şampiyonluğun 5 gün önce ilan edilmiş olması, öncesindeki fener maçının zaten kutlamaları unutturacak kadar zevk verici olması ve tabi programın gece 22:30 sularına sarkması da tat kaçıran diğer detaylar oldu.

    hep eleştiri yaptık, biraz da övgülerden bahsetmek gerekirse elbette yarım yamalak uyarlama şarkılarla tribüne oynayan envai çeşit sanatçıdan ziyade camianın evladı kenan doğulu'ya gidilmesi ve dj suat ateşdağlı şampiyonluk mix olayının asgari seviyede tutulması geçmiş kutlamalara göre daha az ama öz bir programa sebebiyet vermişti.

    yörende yurdunda gidilebilecek en ciks mekan neresiyse odasından tut en şenkardeşler kıraathanesi viraneye kadar her yerde sabah akşam freed from desire çalınan, engelli kontenjanından belediyede çöpçü diye işe alınan mahalle delisinin bile "fırid fırom dizaayır" diye gezindiği, en büyük eğlencemizin şarkının girişini duyar duymaz sırıtıp sağda solda suratı bok olmuş fenerli arayıp civardaki normal insanların prostetolu bakışlarıyla muhatap olmak olduğu güzel zamanlardı..

    o değil de mauro icardi, çok büyük adamsın be çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın