• 3942
    2023-2024 sezonu bittiğinde takımdaki tüm yabancıları kovması gerek. yabancıları tek tek değerlendirmek gerekirse;

    klemen prepelic: yetenekli birisi, ama yeteneğinin 2 katı da disiplinsiz. takım sanki babasının takımıymış gibi davranır, koçunu takmaz, sürekli hakemlere oynar, her maç banko 4 top kaybı yapar, savunması rezalettir... özetlemek gerekirse takımda asla kalmamalı.

    dee bost: her şeyden önce galatasaray'a ayıp etmiştir, dünyanın en iyisi bile olsa takımda kalmamalı.

    corey walden: hem yeteneksiz hem de zekasız. fiyat/performans açısından bugüne kadar izlediğim en kötü yabancı. kaldı ki bu gözler russ smith'i alex hamilton'ı da gördü.

    akwasi yeboah: yetenek seviyesi oldukça düşük. yalan yok bu sene kendisini çok geliştirdi ama aynı pozisyonda 2004'lü karahan tuan efeoğlu olduğu için onun sürelerinden çalmasını istemiyorum. eğer yakup sekizkök kalmasını istiyorsa ses çıkarmayacağım tek oyuncu yeboah olur.

    jarell martin: sözleşmesi feshedilmediği için yazıyorum kendisini. zaten bizde kalacağını da düşünmüyorum. sezon kapattıran bir sakatlık yaşadı. 30 yaşında o cüsseyle yaşadığı sakatlıktan iyi döneceğini de sanmıyorum.

    david mccormack: sadece 2 tane iyi özelliği var; 1.si serbest atışları iyi, 2.si atletik. başka da bir iyi özelliği yok. sırtı dönük oyunu vasat, savunması vasat bile değil dümdüz kötü, ribaunt katkısı kötü. gelecek sene takımda kalması demek pota altında bir kara deliğin olması demek olur.

    miralem halilovic: yazın alınması zaten hataydı. zvezdan mitrovic turgay zeytingöz ikilisinin bize attığı kazıklardan biridir. yeteneksiz elemanın teki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın