• 48173
    "maurizio sarri futboluyla tarih yazdı. ona o kadar saygı duyuyorum ki, daha fazla yorum yapmayacağım. ayrıca teknik yönetiminin analizleri için de kendisine teşekkür ediyorum, oyuncuları yeni tanıyorum ama onlarla çalışmaya hazırız."

    "laziolular ciro ımmobile'ı seviyor ve nedenini anlayabiliyorum. o iyi kalpli ve katkıda bulunmak istiyor. atak yapmayı severim ama önce denge gelir. iki forvet kullanmak da bir seçenek olabilir, her teknik adamın kendi oyuncu grubuna uyum sağlaması gerekir."

    "matteo guendouzi ile mükemmel bir ilişkim var. o bir iyimser, kazanan ve her turnuvada oynamak istiyor. onu tekrar burada bulduğum için çok mutluyum, harika bir kişilik. birlikte harika şeyler yapacağız."

    "luis alberto'yu mezzala, trequartista (hücum orta saha oyuncusu) ve hatta son derece hücum modunda olduğumuzda regista olarak kullanabilirim."

    "luis alberto bugün etkileyici bir antrenman yaptı, çok motive ve istekli görünüyor. bazı oyuncular için bir döngünün sonu mu? bu soru bana burada iki kez soruldu, benim düşüncemde bir döngünün sonu yok. "

    "futbol felsefemi göreceğiz. kazanmayı seviyorum, eğlendirmeyi değil ama maç izlerken sıkılınca kanalı değiştiriyorum. insanlar daha talepkar olmaya başladı, ikna edici bir galibiyet görmek istiyorlar, tesadüfen değil."

    igor tudor

    https://youtu.be/20YxzGPpFrs?si=T80GPfuqKMvExnFr
App Store'dan indirin Google Play'den alın