• 8488
    keşke blöf attıkları gibi çekilseler. ilk başta maddi çok büyük hasarlar olsa da önümüzdeki seneden itibaren futbol oynayıp futbol konuşulacaktır.

    galatasaray’ın diğer takımlara nazaran çok önde olması ilk sezonlarda ligin şampiyonluğunu önceden belirler gibi olsa da zamanla göztepe trabzonspor gelirse kocaelispor gibi geçmiş kültürü olan takımların zamanla yükseldiği görülecektir.

    bütün sezonları, hakkımızı yiyorlar bizi kimse sevmiyor ağlaklığıyla geçirip bütün ligin paydaşlarına bu enerjiyi kaybettirdikleri için galatasaray’ından istanbulsporuna kadar herkese gına gelmiş durumda ve gerginlikleri zirvede tutuyor.

    ya bırak bi sal lig oynansın sadece şampiyonluk değil avrupaya katılım, küme düşme bir sürü farklı yarış var bu ligde. harbiden artık çekilmiyorlar.

    izleyenler bilir, ispanya ligi ve diğerlerinde son haftalar müthiş heyecanlı geçer. sebebi şampiyonluk yarışı değil avrupaya katılma mücadeleleridir. betisi sociedadı bilbaosu full tribün dolup diğer maçtaki gol haberine sevinirler, üzülürler. sağ altta puan durumu yanar sürekli hareket ederler alt alta, üst üste.

    bunlar bütün ilgi odağı o kadar dağıtıyorlar ki neredeyse hiçbir sezon bizim ligde şu avrupaya katılım mücadelesi heyecanı göremedik.

    kupayı trabzonspor alırsa lig 5.si avrupa yapacak.
    kasımpaşa, başakşehir, antalya vs bir çok takım 5.liğe aday.

    bir çekilseler salsalar da ligimizdeki heyecanları gerçek futbol mücadelesi ve heyecanlarını görebilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın