resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10055
    üzerinde oynanma şüphesi olan bir görüntü yüzünden ortalığı ayağa kaldıranların bindikleri dalı kesmesini sağlamıştır.

    baştan belirteyim, icardi'nin üzerine yabancı madde atan taraftara karşı küçüğünü tuttuğu düşüncesindeyim ama taraftar çekimi olan bir görüntüden ceza alması skandaldır. bilmemkaçyüzbin kameramız var diye hava atmasını bilen beinsports'tan, yayıncı kuruluştan o görüntüyü alıp "aha icardi böyle bir hareket yaptı" diye gösteremiyorsanız ve üzerinde oynanma şüphesi bulunacak bir görüntüden bir ceza veriyorsanız bu acizliktir.

    fenerli bir yönetici olsaydım bu görüntülerden ceza istemek yerine "bein çıkarsın görüntüleri, bu adam malafatı tutuyor vs." diye yüklenirdim. ama onlar bunu yapmak yerine icardi'nin taraftar kamerasından ceza alması için çığırtkanlık yaptılar ve ceza almasını da sağladılar. bizimkisi gibi basiretsiz bir yönetim varken bunu başarmaları şaşırtıcı değil açıkçası. neyse, kısacası fenerliler bu yaptıklarından çok mutlu oldular.

    ta ki bu yaptıkları son maçlarını* etkileyene kadar. bu maç bitince bein reklama da gitmedi ve olayları canlı canlı yansıttı ve hatta yansıtırken güntekin onay "kanıt olması açısından olayların çekimine devam ediyoruz" gibilerinden bir şeyler söyledi.

    tamam, maç bitince reklama gitme gibi bir olayları yoktu zaten ve maç bittikten sonra ne olup ne bittiğini değişik kameralarla da yansıtıyorlardı ancak icardi olayından sonra bein'in daha dikkatli olmaya çalışması tamamen fenerlilerin icardi olayındaki çirkef tavrından ötürüydü bence. adamlar ne var ne yok bütün kameralarını yaşanan olaylara odakladılar.

    kısacası icardi, nöbetçi çavuşuna nizam vermesiyle de ligi dizayn etmiştir dolaylı olarak.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın