• 94
    sonrası fenerbahçe lobisinin ana akım medyanın tamamını, diğer medyanın ise büyük çoğunluğunu ele geçirdiğini netleştirmiş olan olaylardır.

    sahada olanları fbli oyuncular değil de bizim oyuncular yapmış olsaydı tahir kum gibi tüm sözüm ona araştırmacı! gazeteciler ana akım medyada çıkıp galatasaraylı futbolculara verilecek cezaları anlatıyordu şimdi.

    ama ne oluyor şu an? sözüm ona galatasaraylı gazeteciler bile tv'de çıkıp fbli oyunculara ceza verilmemeli algısı yapıyorlar.

    neymiş sahada seyircinin işi yokmuş girince tabi futbolcu kendisini koruyacakmış. buyur gel beni döv demeyecekmiş. sanki fbli oyuncuların uzaklaşma şansı varken uzaklaşmayıp o taraftarlara koşmamışlar gibi.

    olayları izlemesek sanacağız ki adamlar resmen masum ve mağdur.

    ulan evimizde hırsızın da yeri yok. ama onu evimizde yakalayıp dövsek veya ölümüne sebep olsak suçlu oluyoruz ve ceza yeriz.

    nasıl ki bazı fbliler olaya bulaşmadan soyunma odasına gidebildi osayi, oosterwolde, batshuayi, mert müldür ve kaleci irfan can gibileri de soyunma odasına gidebilirdi. ama taraftarlara saldırmayı tercih ettiler. sen futbolcu musun kavgacı mı? kendini savunman gerektiğinde kimse bir şey demez zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın