resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2313
    5 milyon doların pazarlığının ciddi ciddi telefondan yapılacağına inanan insanlar tarafından para karşılığı adaylıktan çekilmediği itham edilen eski futbolcumuz.

    --- alıntı ---
    zan’dan iddialara yanıt
    sözcü tv’ye katılarak hakkındaki iddialara yanıt veren gökhan zan, bu durumun montaj olduğunun muhakkak ortaya çıkacağını belirtti. zan, “montaj ses kayıtlarıyla bana kumpas kurmaya çalıştılar. benden para istediler. 3 haftadır ses kaydının olduğunu biliyordum. tip’e gidelim suç duyurusunda bulunalım dedim.

    beni samandağ’da hiçbir mitinge çağırmadılar. beni hiçbir mitinge çıkarmadılar, karşı çıktılar. kulağıma hoş gelmeyen şeyler geldi. ben sustum, zarar vermek istemdim. beni sahada yalnız bıraktılar. tek çalıştım. ‘gökhan zan’ı istemiyoruz, büyükşehirde lütfü savaş çalışılacak’ hep bunlar söylendi. bana hep mobbing uygulamaya çalıştılar. tip amblemi de hatay ittifakı’na ihanet edenlerin babasının malı değildir. ben gökhan zan’ım. gökhan zan olarak tip hatay adayıyım. lütfü savaş’ın alevi düşmanlığı ile ilgili olan ses kaydıyla neden kimse ilgilenmedi?

    --- alıntı ---

    kendisinin açıklamaları bu yönde. 3 haftadır ses kaydı var, gidelim suç duyurusunda bulunalım demiş ama 14 mayıs'ta kendisi hariç herkesi oy bolmekle suçlayan ve üçüncü yolculara "iktidara çalışıyorsunuz" diyen partisi kendisiyle ilgilenmemiş. suç duyurusunda bulunup kendisine sahip çıkmamış. neyse, hakikat ortaya çıkar elbet. insanlara iftira atmak çok basitleşti son zamanlarda. yazık diyip gecmece.

    bu arada; keşke siyasete girmeseydi, keşke yine hatay teknik ekibinde gorseydik kendisini. büyük hata etmiş böyle muhabbetlere dahil olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın