• 82
    benim izlediğim ve gördüğüm kadariyla jayden oosterwolde, michy batshuayi, bright osayi-samuel, irfan can eğribayat'in bizzat içerisinde yer aldığı olaylardir. ilk başta sahaya giren sadece 1 kişiydi. sonrasında futbolcular ve o taraftar arasında arbade yaşanınca durum büyüdü.

    sahaya taraftar girmesi, bıçak atılması, futbolcuların paketlenmiş taraftarı koşar adım yanına giderek linç etmeye çalışması neresinden bakarsanız bakın rezillik. 2 sene önce oynanan derbide de taraftar sahaya girmişti diye hatırlıyorum. trabzonspor'a 10 maç seyircisiz oynama cezası ve yüklü miktarda para cezası getirilmeli. bu maç hükmen fb lehine tescil edilebilir. örnek olması açısından, trabzonspor'a, önümüzdeki yıl tüm iç saha maçlarını başka bir şehrin stadyumunda oynatilabilir. ismini saydığım oyunculara en az 4-5 maç ceza gelmeli. heleki osterwolde ve osayi'ye sezon kapattirilip, osterwolde'ye bu ülkede bir daha futbol oynatilmaması lazım. sevelim, sevmeyelim galip gelen takım haklıdır ve tahrik etmeden kutlama hakkına sahiptir.

    bugün sabi sübyan rolünü oynamaya çalışan fenerbahçe medyasına sormak istiyorum: sevinmek bu kadar dogalsa, ki oyle, 2013 yılında neden stadın ışıklarını kapattınız!

    allah'tan ciddi sağlık sorunu yaratabilecek bir yaralanma yasanmadi. fenerbahçe'ye uzulemiyorum da işin garibi. çünkü ali koç ve avanesi ektikleri nefret tohumlarının meyvelerini toplamaya başlamıştır. her şeyi yapıp, her sözü söyleyip, maçtan önce yapılan kıytırık iyi niyet söylemleri ile düzelecek şeyler değil bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın