• 1594
    neredeyse tamamına yakını ya ali koç tarafından satın alınmış ya da ali koç'dan korkar durumda.

    17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçında sahaya yabancı madde atıldı süper ligde ki her maçta olduğu gibi. belki biraz fazla atılmış olabilir ama aynısı bir ay önce beşiktaş'ın stadında yaşandı. kimse de maç tatil edilmeliydi, hakem maçı bitirmeliydi demedi. üstüne halil umut meler maçı durdurdu diye tepki verdiler.

    17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçında sahaya taraftar girdi her sene en az bir kaç defa olduğu gibi. daha geçen sene kadıköy deki trabzonspor maçında fenerbahçe taraftarı girdi sahaya. bir çok kez de giriyor maalesef ama hangi futbolcular taraftara saldırıyor. akıllı olan içeri kaçar kaldı ki sen fenerbahçesin ve trabzonspor'un bir şampiyonluğunu çalmışsın bu adamların sana tahammülü olmadığını biliyorsun ama yinede taraftarı tahrik ediyorsun. evet fenerbahçe futbolcuları trabzon'da sahanın ortasında saçma sapan hareketler yaparsa taraftar tahrik olur ve bunu da herkes bilir. ama yine medya sanki fenerbahçeli oyuncuların yaptığı çok normalmiş gibi davranıyor.

    trabzonspor taraftarı hatalıdır ama fenerbahçe ve futbolcuları masum değildir. medyayı ve sosyal medyayı takip ederseniz fenerbahçe camiası durup dururken soykırıma uğramış gibi davranılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın