resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9960
    geçtiğimiz sezonun özetlerini karıştırırken farkettim ki kendisi özellikle ikinci devreden itibaren fiziksel olarak inanılmaz bir seviyedeymiş. bu ligin 2000 sonrasını net hatırlayan biri olarak drogba da dahil bu kadar fiziksel üstünlük kuran bir santrafor görmemişim, insan olayın sıcaklığıyla farketmiyor sonradan izleyince netleşti konu bende.

    biz hep acayip bitiriciliğine ve oyun aklına övgü yaptık ama fizik kalite olarak bir makine varmış ortada.

    bunu farkedince gaziantep maçındaki bileğe basmayı, beşiktaş maçındaki tarak kemiğine tekmeyi, fenerbahçe maçında elmacık kemiğine yumruğu daha iyi anlıyorsunuz. apaçık bir şekilde istisnasız her maçta icardi'ye uygulanan sabotajı kastediyorum, saha dışında yapılsa suç teşkil edecek girişimleri yani.

    hem çok büyük bir profesyonel ve karakter olduğu için oynama isteğinden hem de bana göre teknik ekibin hatalı kararından dolayı sakatlığının geçmesini beklemedik ve o makineyi kaybettik bu sezon için.

    okan hoca %50si demişti ama bence şuan izlediğimiz icardi fiziksel olarak %30larda bile değil. bu sezona toparlanması da zor görünüyor ama gelecek sezon farklı önlemler alıp eski haline döndürmemiz gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın