resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5774
    sülalecek ülkenin kanser hücresi gibi takılıyorlar. dinleri nedir bilmem ama para kazanma şekilleri ve asla kendilerinde hata görmemeleriyle tam bir yahudi tüccar gibi takılıyorlar. nasıl zengin oldukları belli değil.

    yahudi tüccarlık kısmı para kazanmalarıyla kalmıyor, kendilerini korumak için etrafına terör örgütü çekebilecek olmaları da bunu gösteriyor. çünkü ulus kavramına sahip değiller. farklı farklı bir çok kaynakta fetonun kurulmasını sağlayan kişi vehbi koç olarak ortaya çıkıyor. işin içinde mit müsteşarı ve aşırı karanlık bir diyanet adamı da var. neresinden bakarsan bak işin altında üç harfli organizasyon görünüyor. din, ticaret ve milli güvenliğin buluştuğu yer mutlaka ki cıa'dır, dünyanın değişmez kuralı. arkasında da mutlaka uzun burunlu arkadaşlar çıkar.

    konuşmaya devam etsin. bir gün rüzgar tersine döndüğünde, koç'lar ailecek nasıl vatan haini ahlaksızlar olduğu ortaya çıkacak. bu ülkeye verdikleri zarar sadece feto kurulmasıyla da ölçülemez. çok daha derin yaralar bıraktılar. bir gün heaabi sorulacaktır elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın