resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5769
    kafasındaki planı az çok çözdüğümü düşünüyorum.

    2023-24 sezonuna hızlı girip, muhtemelen 3-5 maçta kendilerini desteklettirmek, puan kayıpsız aradaki farkı açmak ve bu süreçte galatasaray'a puan kaybettirmek gibi bir planı vardı. tutmadı. galatasaray ısrarla kazandıkça, puan kaybetmedikçe tutmadı.

    planlari tutmadıkça da talep ettikleri desteğin süresi uzadı, lehlerine hakem hataları bir türlü bitemedi. her hafta ayrı bir saklabanlıkla karşı karşıya kalır olduk.

    bu planın kadrosu da öyle küçük değil. saha içinde hakeminden var'ina, saha dışında trolünden gazetecisine büyük bir ekibin içinde olduğu bir plan.

    az çok biliyorsam, işin içinde bu kadar aktörün girdiği bir ortamda, manipüle edilmiş bu kadar elemanın olduğu durumda, ittirilmeleri de bir türlü bitmek bilmemisken muhakkak bir açık çıkacaktır. ali koç'un da tedirginliği bu. düzenin çarklarından birisinin bozulması ve deşifre olmalari.

    ali koç biz başta olmak üzere herkese, tüm hakemlere, federasyona, mhk'ye ısrarla saldırıyor' faydasını gördüğü halde onları hedefe koyuyor çünkü ilerleyen tarihlerde, 2023-24 sezonunda yapılan ahlaksızlıklar ve şikeler bir şekilde ortaya dökülürse, kendisini deşifre edecek herkes için "ben o zaman da söylemiştim, bunlar bizim düşmanımızdır" diyebilmek için.

    bakmayın galatasaray beka sorunudur söylemlerine. memleket bekasını kendi çıkarlarının gerisine koyan kişi ta kendisidir. yarın bir gün, 2023-24 sezonu şikesi ortaya döküldüğünde bu işin içinde kimler vardı diye ararken bakmamız gereken ilk yer ali koç'un işaret parmağı ve onun gösterdiği yön olması yetecektir. kendisi de farkında. sonu aziz yıldırım'a benzesin istemiyor. gerginligi hep bundan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın