• 8417
    13 mart 2024 tarihli ali koç açıklamalarına biraz baktım, her şeyi ortaya koyacağız falan demiş çünkü. ne göreyim, ortaokullu çocuk gibi yuvarlak konuşarak itham ediyor. hani şöyle net bir olaydan bahsetse ağzının üstüne davayı yiyecek ki zaten öyle bir olay veya durum da bildiğini sanmıyorum. ne yapıyor peki? çocuk gibi malum camia hakemleri baskı altına alıyor (nasıl aldığı yok ama). malum camia bireylere baskı uyguluyor (confession trhough projection much?) malum camia halkı kon ve düşmanlığa itiyor (again ctp much?) bunları nasıl yapıyor peki? tek kelime cevap yok.

    yani bize belirsiz bir çıktı (outcome) ile ilgili lafı dolandırıyor ama cause (neden, nasıl) yok. abi hayat böyle bsy, cause n effect. bir sebep bir sonuç olur ve bunu bağdaştırarak bağlam ortaya çıkar. çoluk çocuk gibi muğlak laflarla sonuç konuşup geçiştirmek bir başkan için rezilliğin daniskası. bildiğin varsa ondan bahset. bağlam nerede kardeşim? ne yaptı da gs ülkeyi böldü? hangi maçta, hangi toplantıda, hangi hakeme ne yaptı da baskı kurdu? tenhada başka, umumide başka demiş. tamam şöyle o zaman başka neymiş?

    amaaaan, yazıp yorulduğuma değmez. ciddi iq yetersizliği olduğunu düşünüyorum. basit şeyleri bile eşleştirip kafasında filtreleyemiyor. sağduyu ise en az bir kuzey afrikalı kadar yok kendisinde. yazık çidden. şu ülkede bayern münchen gibi bir yapı olsaydı da ona rakip olsaydık, uğraştığımız şeylere bak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın