• 2443
    yine fenerbahçe skandal hakem hatalarıyla, haram puan almıştır. yine mehmet demirkol kendine yakışan rezil yorumlarla gazetecilik mesleğini rezil rüsva etmiştir.

    hiç değişmiyor. fenerbahçe lehine aleni bir hata mı var. uzaklara bakmak, soruya soruyla karşılık vermek. yarım cümle içinden bir şeyler zırvalamak. kameranın arkasında yüzünü görmediğimiz insanlara topu atmak.

    senin hiç mi mesleğine saygın yok? bu nasıl rezalet diyemiyor musun? insan yüzüne karşı edilen tehditi nası duymaz diye niye yangın çıkarmıyorsun? galatasaray lehine bir hata yapıldığında, ki öncesinde nelson'a yapılan net penaltıya rağmen ofsaytımsı diye algı yapıyordunuz. nerenize kaçtı meslek ahlakınız?

    bu yıl lig bizi sinir hastası etti. fakat bir yandan da iyi oldu. objektif geçinip, her türlü sinsiliği yapan insanlar birer birer ifşa etti kendini. biz söyleyince kötü insan oluyorduk, holigan oluyorduk. üst üste fenerbahçe lehine yapılan rezillikleri artık aleni şekilde haksızlıkları, yarım ağız yorumlayıp, objektif diye ortada gezinen bu tipler, insan içine çıkamayacak hale gelecek. 10 yıl geçecek, biri gelecek bu yılı ve bu yıl olan rezilliklere karşı sus pus oturan, gazeteci, yorumcu bozuntularını hatırlatacak. 50 yıl geçecek biri hatırlatacak. siz bu yıl bu rezillikleriniz ile anılacaksınız.

    şımarık fırıldak yalı çocuğundan, onun medyadaki tetikçilerine kadar, hepiniz rezil rüsva bir şekilde hatırlanacaksınız. insanlar sizin ne halt olduğunu gördü, görmeye de devam ediyor. biz de yüzünüze yüzünüze vuracağız. galatasaray düşmanlarının peşini bırakmayacağız.

    edit: socrates isimli çukur mecmuasının linkini bırakmıştım, hit kazanmasınlar diye siliyorum. her fener skandalı sonrası zaten birbirinin aynısı rezil yorumlar. izlemeye değer bir şey yok. ben dislike basıp geçiyorum. fikri takip olsun diye izliyorum. yoksa bu rezillere kuruş kazandırmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın